Produkter i Spashoppen

[ comfort zone ] specialtilbud
Lige nu får du et gratis Essential Skin Kit, når du køber to produkter fra [ comfort zone ]. 

Du kan købe et bredt udvalg af produkter fra [ comfort zone ] i vores spashop. 

[ comfort zone ] blev grundlagt i Parma, Italien, i 1996 som en hudplejeafdeling i Davines Group, der er en familieejet virksomhed ejet af Bollati-familien. Hvad der begyndte som et forskningslaboratorium og produktionssted for udviklingen af højkvalitets formler, er vokset til et internationalt prisbelønnet brand med en bred vifte af eksklusive spabehandlinger og hjemmeplejeprodukter. Direktør Dr. Davide Bollati forestår udviklingen af [ comfort zone ], med sin baggrund som farmaceut og kosmetisk kemiker, men det er også hans stræben efter topkvalitet og innovation, der gør at [ comfort zone ] er et brand i konstant udvikling.

[ comfort zone ] samarbejder løbende med et team af læger og forskere, så hver hudplejeløsning er den mest innovative og effektive til et konkret behov, både i de rituelle behandlinger og i resultater fra hudpleje.

Da hudplejeprodukter arbejder på og i huden, er [ comfort zone ] yderst kritiske omkring, hvad de anvender i deres formler. De udvælger de fineste aktive ingredienser af naturlige oprindelse og kombinerer dem med de mest avancerede højteknologiske molekyler og transportsystemer for at sikre den maksimale effekt, sikkerhed og behagelige følelse i deres produkter.   Vores behandlinger handler om at ære vores hud og krop, den rolle dine behandler har er nøglen til din skønhedsbalance, din huds og krops sundhed og vitalitet.  

SKIN is our focus. SCIENCE is our guide. SOUL makes our offer unique.    Book din behandling

Benyt vores online booking og find den tid, der passer dig bedst.

Book behandling online

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på tlf. 3247 3000 eller mail spa@bellasky.dk

Se udvalget af behandlinger her